keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Väliaikatietoja

Nyt on lyöty matkasuunnitelmat lukkoon ja varattu kaikki tarpeellinen. Roadtrip kaatui "one way" -maksuun, joka oli mukavat 120e (yli kahden päivän autovuokramaksu!). Lennot Akureyrin ja Reykjavikin välille löytyi alle sadan euron, joten Akureyrin päässä vuokrataan auto vain yhdeksi päiväksi ja käväistään Myvatnilla.

Hof -kulttuurikeskus ja lentokone
Maanantaina lennetään Reykjavikiin ja vuokrataan auto ehkä myös siellä. Golden Circle olisi kiva kiertää (Geysireitä & Gulfoss -vesiputous) ja ehkä vähän rahaa voisi tuhlailla pariin ostoskeskukseenkin.. Blue Laguun tietysti olisi aika perus-turisti-kohde, mutta saa nähdä onko sille aikaa/rahaa.

Käytiin Villen kanssa sunnuntai -kävelyllä vuorilla

Minun valmis villapaita ja Villen raakile
Päätin muokata yhä omaa villapaitaani, kaula-aukko jäi jotenkin liian isoksi ja tuuli tuiversi ikävästi niskaan, joten teen hupun! Se oli haaveena jo alussa, mutten jaksanut sitä silloin tehdä.

Huomenna villapaita olisi tosin tarpeellinen kun lähdetään Grimseylle! Ehkä jo ensimmäisissä kirjoituksissa siitä mainitsin ja nyt vihdoin pääsen sinne! Lunnit täältä tullaan! Grimseyn saari on napapiirillä, 41 km päässä rannikosta, joten 3 tunnin lauttamatkalla saattaa nähdä myös valaita! :)

Akureyrin kirkko on maamerkki, joka näkyy kauas
On jotenkin huojentunut olo, kun kaikki varaukset ja suunnitelmat on tehty loppuajalle Islannissa. Hieman paniikkia tuottaa pakkaaminen, tuntuu että vaatekaappi on tässä ajassa kasvanut puolella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti