sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Viimeinen päivitys

Viimeistä viedään, ja jonkinlaista yhteenvetoa yritän tässä kasailla. Islanti oli mahtava, tutustuin mahtaviin ihmisiin ja näin upeita paikkoja. 3 kuukautta ja rapiat hujahti hyvin vauhdikkaasti. Työharjoittelu oli mukavaa, ja eniten opin itsestäni erilaisissa tilanteissa. Akureyrin pikkukaupungissa olin tuntematon, ja sain miettiä oman olemiseni uudestaan. Se oli melko vapauttavaa, mutta pelottavaakin. Rutinoiduin ja totuin kuitenkin nopeasti elämiseen siellä, sama tosin tapahtui Suomeen palatessa.

Akureyrin "perustajan" patsas ja minä villapaitani kanssa
Nyt Suomessa on oltu jo lähes kuukauden verran, ja Islanti tuntuu jo melko kaukaiselta, kuin siitä olisi jo monta kuukautta. Ihmisiä on jo ikävä, mutta plussana on se, että nyt löytyy yöpymispaikkoja monesta Euroopan maasta. Uusi kesätyö saaressa on ollut mukavaa, ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on töitä myös viikonloppuisin. Ensin asia oli ehkä lievä shokki (verratessa 9 vuotta siivoustyötä ma-pe hyvin säännöllisin työajoin), mutta uskon, että kesästä tulee mielekäs ja mukava.

Kesätyöpaikkani
Syksyllä luvassa on opinnäytetyö, joka kyllä ahdistaa jo nyt, mutta kai se on väkerrettävä, että tuolta koulusta valmistuisikin. Vuoden päästä kesällä aion matkustella, ehkä jopa Islantiin asti.

Islannin luontoa on kyllä ikävä
Mutta Suomesta löytyy kauniita metsiä
Kiitän kaikkia, keitä tämä kirjoitteluni on kiinnostanut. Iso kiitos myös kaikille ketä Islannissa tapasin; työpaikan porukalle, muille suomalaisille ja vaihtareille. Ja jos suomalaistytön elämä Islannin ihmemaassa kiinnostaa niin tutustukaa Milan blogiin, se löytyy osoitteesta: http://kaikenlaista-mila.blogspot.fi/ :)

And then something in english:

This is my last post that I will make and basicly Iceland was amazing. I would like to thank everyone I met; the people working and spending time in Rosenborg, the Finnish people living in Akureyri and for the last and definetely not the least -all the erasmus exhange students. Thank you all for making my stay in Iceland so wonderfull, I miss you all. I hope to see each and everyone of you one day.

Living in Finland is going great, I really like my new summerjob in a island -from one island to another, it just doesn't have any hotpools or anything, but and it has alot of trees. Living in Iceland was really a huge learning experience for me and I enjoyed it alot. Thanks.

Takk fyrir! <3
Sjaumst!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti