tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivi

Yllättävä otsikko eikö... ;) Happy Valentine's day!

Salamatkustaja matkalaukussa <3

Tällä viikolla nukkuminen on ollut ihan liian mukavaa, on mahdotonta päästä aikaisin ylös, jos ei ole aivan pakko. Ja täällä nyt mikään ei ole "aivan pakko". Punktruninin lasten iltapäiväkerhot alkaa nimensä mukaisesti iltapäivästä, joten nukkumiseksihän tää meinaa mennä.

Lauantaina uskaltauduin käymään muutamassa pubissa, seinillä oli taljoja ja hanasta ei saanut siideriä (täytyy varmaan vihdoin opetella juomaan sitä kaljaa).. Jännitti ihan pirusti lähteä aivan yksin, mutta mukavaa oli. Götubarinn:ssa oli pianomies, jota oli mukava kuunnella ja loppuyöstä pianoa soitti jo monet nuoremmatkin paikalliset. Kitara löytyi myös, ja oli mukavaa lauleskella mukanakin (niissä biiseissä jotka tiesin, mutta nää tykkää kovasti kaikista vanhoista euroviisuista, joten erästä Nina-nimistä viisua tuli kuultua jo lähes liikaa). http://www.youtube.com/watch?v=iUbBPmCwnBw&feature=related :D

Brugghusbarinn 
Götubarinn ja pianoEilen kävin vihdoin siellä monen suosittelemalla uima-altaalla, ja se oli kyllä kiva. Kuuma vesi on hyvin pehmeää ja tekee kyllä ihmeitä hiuksille ja iholle. Paikasta löytyi muutama pitkän uinnin kuntoallas, lastenallas, auringonottoallas, muutama liukumäki ja pari todella kuumaa (+30-40 asteista) pyöreää allasta sekä höyryhuone, joka oli myös yllättävän kuuma. Kaikki altaat oli ulkona, mikä teki uimisesta todella virkistävää. ja hinta Suomeen verrattuna on halpa (400kr eli noin 2,5e), joten uimista täällä tulee harrastettua.

Ankkalammikko

Akureyrin uima"halli"

Pienen ehostuksen jälkeen oli mukavaa mennä töihin touhuamaan helmieläimiä 9-10 vuotiaiden lasten kanssa. Kerhojen jälkeen alkoi hurja silmukoiden laskeminen villapaidan silmukoiksi, sillä satuin olemaan pienempi kuin ohjeen koot. On kyllä ihanaa, että villapaidasta tulee juuri sopivan kokoinen ja että kaikissa siihen liittyvissä ongelmissa on saatavilla ystävällistä apua.

Nyt on aika lähteä töihin, joten mukavaa ystäväpäivää kaikille!
Sjaumst! :)

6 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää ihana Päiviseni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa (jo myöhäistä) myös sulle! <3 Haluan kyllä tulla katsastelemaan teidän uuden kämpän kun täältä palaudun!

   Poista
  2. Tervetuloa vain :) Voidaan katsastella myös vähän yökerhotarjontaa :D

   Poista
 2. Voi, voin kertoo sulle ikävän tosiasian että täältä koko maasta ei saa mun tietääkseni MISTÄÄN siideriä hanasta :( Niisk... Eikä oo kyllä viinakaupan siiderivalikoimissakaan kehuttavaa. Mistä tulikin mieleen että en oo vieläkään muistanu mennä kinumaan kuivaa sidukkaa valikoimiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tiesin sen jo kyllä ettei sitä ole, mutta oli pakko mainita. :D (Mulla on ollut vakooja täällä: Kirsi on viihtyny Islannissa paljon: http://kesajareykjavik.blogspot.com/) :) En oo vielä paikalliseen "Alkoon" ees tutustunu, ihmettelin kyl kun en normikaupasta löytäny mitään 2,5 vahvempaa. Eli täällä sekin politiikka on pikkasen erilainen ku Suomessa.

   Poista
 3. Hihi. Kannattaa suosiolla opetella juomaan olutta tytöt (; Mut voi visit, Päivi, en voi uskoo et oot nyt siellä! Pidä hauskaa ja huolta itsestäsi. Tuuli on yllättävän kylmä vaikka lämpömittari ei näytäkkään kylmää, eli pukeudu lämpimästi! Akureyri?! :D Siellä on kyllä yksi maan parhaista maauimaloista! Nauti. Ja sydämmenmuotoiset liikennevalojen punaiset valot on niin hellyttäviä! Ainiin, ja se yksi tosi kiva antiikkikauppa (äh, en muista nimeä). Halauksia!
  Kirsikka

  VastaaPoista