lauantai 18. helmikuuta 2012

Päivittelyä

Kohta jo kaksi viikkoa oon täällä asustellu, huh kun aika menee nopeesti. Alan jo laskea viikkoja Suomeen paluuseen, toisaalta on jo nyt haikea olo lähteä, mutta toisaalta on kiva tietää ajan kuluvan myös tällä puolen Eurooppaa (viikkoja jäljellä noin 12). Suomessa odottaa onneksi ihana kesä, ja uusi kesätyöpaikkakin. Pääsin seurakunnalle "oman alan töihin" ja vietän ensi kesän Lehtisaaressa, yhdestä saaresta toiseen. ;) Tahtoisin lähteä kesätyörahoilla matkustelemaan, mutta aikaa ei taida olla kun syksyllä alkaa rankka opparin työstäminen ja jouluna olisi jo aika valmistua.. Saa nähdä hidastaako tää vaihto valmistumista, mutta mikäs kiire tässä on. Islantilainen rentous alkaa tarttumaan. ;)

On yllättävän rankkaa yrittää nauttia joka sekunnista, ja tuntuu etten oo mitään tehny, enkä käyny vielä missään. Toisaalta en edes tiedä, missä sitä kannattais ja olis mahdollista käydä. :) (pientä turhautumista havaittavissa?)

Tällä viikolla olin siis Punktruninissa, ja siellä olin mukana lasten iltapäiväkerhoissa, joissa tehtiin helmieläimiä, tein mosiikkitöitä (aikuisten ryhmässä) ja savimaljakkoa, sekä neuloin villapaitaa. Voisi sanoa että tämä viikko oli itsensä "voimauttamista" ja opin tietysti juttuja, joita voin jossain ryhmissä ohjata. Melko rento tapa aloittaa harjoittelu!
Pieniä helmieläimiä (netistä ohjeita:  http://mk.perles.pagesperso-orange.fr/ordre%20animaux.htm)
sekä villapaidan alkua.
Helmiankka :)

Pingviini/Lunnipeili (on muuten ikeasta) ;)
 (kuva ei suostu menemään oikein päin) Mosaiikkisuunnitelmat.
Ensi viikolla tutustun koulujen nuorisotiloihin ja osallistun myös yökouluun, jossa urheillaan ja ollaan yö koulussa. Työt alkaa jälleen iltapäivästä, mutta aamupäivisin aion käydä ainakin uimassa ja tekemässä Punkturinissa mosaiikki-ja muita keskeneräisiä juttuja.


Talvi saapui Akureyriin
Torstaina olin Martan (työpaikalta) järjestämässä elokuvaillassa, jonka ideana on, että yksi vuorollaan tuo jonkun elokuvan katsottavaksi joka toinen torstai, tällä kertaa elokuva oli espanjalainen. :) Eilen tutustuin myös muihin vaihtareihin (suomalaisia on yliopistolla yllättävän paljon), puhelinoperaattori Siminin järjestämissä juhlissa. Kävin myös pyörimässä hieman yöelämässä heidän kanssaan.


Käväisin kaupassa ostamassa herkkuja, koti-ilta! Jaksoin tänään jopa siivota ja pyykätä, ja pyörähdin keskustassa suomalaisten kanssa kahvilla. Huomenna minua kutsuu hiihtokeskus! Saa nähdä pysynkö pystyssä: http://www.visitakureyri.is/en/things-to-do/activities/hlidarfjall-ski-area

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti